მშობლიური გემო

Previous photoNext photo
Contest is finished!
სათაური მათრობელა ღვინო.
ავტორი: Nato Lobzhanidze
ხმები: 21

კატეგორია საკვები
ნახვები 529
აღწერა: შემოდგომით ღვინის სეზონი იწყება. რთველი ყველაზე მნიშვნელოვანი მოვლენაა ჩვენთან. ყველანი ერთად ვიკრიბებით და ვიწყებთ ყურძნის კრეფას. შემდეგ დაწურვა, ჭურჭელში გადაღება და შენახვა. საკმაოდ შრომატევადია, მაგრამ ნამდვილად ღირს ამხელა შრომის გაწევა როცა ზამთრში შენსავე დაკრეფილ და ნაფერებ ყურძენს გასინჯავ და მის მათრობელა არომატს შეიგრძნობ.